Magyarország területén belül ingyenes szállítás 10 000 Ft felett. (kivéve MPL)

Nyitott események és képzések

Aromaterapeuta Alapképzés (3 nap)

Aromaterápiás alapok az egészségmegőrzés és állapotjavítás területén. Tanuld meg, hogyan használhatod magabiztosan és a lehető legszéleskörűbben a legnépszerűbb illóolajokat, növényi olajokat és aromavizeket.

Aromaterapeuta Alapképzés (3 nap) ONLINE

Aromaterápiás alapok az egészségmegőrzés és állapotjavítás területén. Tanuld meg online, hogyan használhatod magabiztosan és a lehető legszéleskörűbben a legnépszerűbb illóolajokat, növényi olajokat és aromavizeket.

Aromavizek és agyagporok (1 nap)

Egynapos, bárki számára nyitott elméleti képzés, melyben valamennyi aromavizünkkel, agyagporunkkal és a felhasználási módjaikkal ismerkedhettek meg.

Várandósság, szülés, gyermekágy (2 nap)

Kétnapos elméleti és gyakorlati képzés, melyben a várandósság, a szülés és a gyermekágy alatt alkalmazható illóolajok, növényi olajok, aromavizek és az ezekhez kapcsolódó, a francia aromaterápia hagyományain alapuló, sokszorosan bizonyított receptek, valamint a Panarom várandóssághoz, szüléshez, gyermekágyhoz kapcsolódó kész termékeinek gyakorlati felhasználását ismerhetitek meg.

A fák elbűvölő élete (1 nap)

Egynapos, a fákból, virágokból, termésekből kinyert illóolajokról szóló lélekközpontú előadás, mely nem része az Aromaterapeuta képzésnek.

A nő gyönyörű változásai (3 óra)

Minden szempontból különleges, kb. 3 óra időtartamú meditáció, mely nem része az aromaterapeuta képzésnek.

Az alvás mint regenerációs idősáv

Elméleti workshop (mely nem része az Aromaterapeuta képzésnek) az alvás jelentőségéről és arról, hogy a minőségi alvást hogyan tudjuk elősegíteni az aromaterápia segítségével.

Az illóolajok és a lélek avagy az ünnep üdvözlése - Advent (1 nap)

Elméleti előadás az adventi várakozásról, mely egy kis illóolajokhoz kapcsolódó gyakorlati résszel egészül ki.

Bennünk élő Istennők – avagy, hogyan segítenek az illóolajok a női minőségek megélésében (2 nap)

Bennünk élő Istennők – Ez a két nap arról szól, hogy jobban megértsd és elfogadd magadat és a körülötted élő nőket. Ez a két nap nem része az Aromaterapeuta képzésnek.

Híd a kamaszok felé - ki segítsen, ha nem mi?

Elméleti workshop a kamaszokat, és így a családokat érintő kihívásokról, mely nem része az Aromaterapeuta képzésnek.

Illóolajok enyhítő, gyógyító ereje a gyászfeldolgozásban

Elméleti és gyakorlati elemeket is tartalmazó 2-3 órás worskhop a gyászfeldolgozás aromaterápiás lehetőségeiről, mely nem része az Aromaterapeuta képzésnek.

Mindennapi aromapraktikák - Szenvedélyünk az élet (1 nap)

Egynapos előadás, melyen bevezetünk az aromaterápia varázslatos, sokszínű világába – utazz velünk az illatok birodalmába! Az előadás nem része az Aromaterapeuta képzésnek.

Szülésáldó ünnep – Blessingway (3 óra)

Gyakorlati workshop várandós nőknek, asszonyoknak, mely nem része az Aromaterapeuta képzésnek.

Változásban vagyok – női transzformáció a változókor idején

Elméleti workshop a változó kor pozitív megélésének aromaterápiás segítéséről, mely nem része az Aromaterapeuta képzésnek.

Workshop: A húsvéti vacsora hagyománya a zsidó-keresztény kultúrkörben (3 óra)

A zsidó-keresztény Húsvét központi eleme az étkezés. Az Egyiptomból való szabadulásra való emlékezés Pészach vacsorája és Jézus utolsó vacsorája több szempontból is összekapcsolódik.

Workshop: Csakrák és illatok – hogyan használhatók az illóolajok a csakrák kiegyensúlyozására (3 óra) SZEMÉLYES

Elméleti workshop a csakrák kiegyensúlyozásának aromaterápiás lehetőségeiről, mely nem része az Aromaterapeuta képzésnek.

Workshop: Hét parfüm alapanyag története (3 óra)

Ahogy kelet és nyugat akár egy ponton is találkozik, úgy kapcsolódnak egymással a növényi és állati alapanyagok. Kalandozás az ókortól a középkoron át a hét legegzotikusabb parfüm alapanyag szárnyán.

Workshop: Kolostori gyógyászat (1 nap)

A szerzetesség születésével egyidőben Európa kolostoraiban kialakulnak a gyógynövénykertek, a kolostorok belső kertjei és mindazok a haszonkertek, amelyek a mindennapi életvitel működését elősegítik.

Az előadás során betekintést nyerünk a középkori kolostori gyógynövénykertek fejlődésébe és szimbólumrendszerük átalakulásába.

Workshop: Szakrális illóolajok (3 óra)

Elméleti workshop.

A mózesi időktől datáljuk a szakrális terek megszentelésére és a kenetkészítésre használt kinyilatkoztatott aromás olajok elkészítését. A Jézusi időkben is találunk utalást az illatos olajokra. A kereszténység is tovább örökíti az aromás olajokat a különféle rítusok során.