Magyarország területén belül ingyenes szállítás 10 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Aphrodite – szerelem, olajkeverék

Aphrodite – szerelem, olajkeverék

A szerelem istennőjének illata

Kiszerelés: 5 ml
Nincs értékelés
3 990 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

Édes, virágos illatú olajkeverék Aphrodité, a szerelem, a szépség és művészetek istennőjének minőségét erősíti bennünk. Felszínre emeli a rejtett szépségünket és nőiességünket.

Használd, ha a szerelem érzését, vagy a szerelem érzésére való képességet szeretnéd magadban erősíteni. Az Aphrodite illóolaj kompozícióban lévő illatok a saját kreativitásoddal, művészi képességeddel hoznak kapcsolatba Téged.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


Ha többet szeretnél megtudni arról, hogy benned milyen archetípusok vannak előtérben és melyek vannak háttérben, akkor gyere el a Bennünk élő Istennők - az illóolajok és a női minőségek megélése című két napos önismereti aromaterápiás képzésünkre, mely előképzettség nélkül látogatható.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Belélegezve: Közvetlenül az üvegcséből vagy tenyeredbe cseppentve 1-2 cseppet lassan, mélyen lélegezd be az illatot egymás után 7-szer. Érdemes a légzést pozitív megerősítéssel együtt alkalmazni. Ez lehet például: "Magamba fogadom a szépséget.", „Magamba fogadom a kreativitást.”, "Felszínre engedem a bennem élő nőt". Naponta akár többször is ismételhető, például reggel és este, javasoljuk 40 napon át a technika alkalmazását, hogy a rituálé szokássá váljon, hogy az illattal összekapcsolódjon a megerősítés.

Parfümként: Egy-két cseppet kenj a fültöved területére vagy a pulzuspontokra.

ELLENJAVALLATOK
Nincs

FIGYELMEZTETÉS
A 7 istennő olajkeverékek növényi olaj és illóolajok keveréke, így azok párologtatóban nem használhatóak.

Az Aphrodite-szerelem olajkeverék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Bőrrel érintkezve az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni erős napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön!

jojobaolaj, édesnarancs illóolaj, bársonyvirág illóolaj, rózsafa illóolaj, damaszkuszi rózsa illóolaj