Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Hestia – fény, olajkeverék

Hestia – fény, olajkeverék

Az otthon melegének istennőjének, a családi élet védelmezőjének illata

Kiszerelés: 5 ml
Nincs értékelés
3 990 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

Hestia, az otthon melegének istennője, a házi oltár őrzője. Ez a fűszeres, keleties illatú olajkeverék megnyitja a szívünket a szeretetre és a tisztánlátás képességét erősíti a lelkünkben.

Használhatod az otthonteremtés, költözés idején, ha ünnepet akarsz teremteni magadban és magad körül, ha úgy érzed, támogatásra van szükséged abban, hogy a családi élet melegét meg tudd teremteni.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


Ha többet szeretnél megtudni arról, hogy benned milyen archetípusok vannak előtérben és melyek vannak háttérben, akkor gyere el a Bennünk élő Istennők - az illóolajok és a női minőségek megélése című két napos önismereti aromaterápiás képzésünkre, mely előképzettség nélkül látogatható.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Belélegezve: Közvetlenül az üvegcséből vagy tenyeredbe cseppentve 1 cseppet lassan, mélyen lélegezd be az illatot egymás után 7-szer. Érdemes a légzést pozitív megerősítéssel együtt alkalmazni. Ez lehet például: "Magamba fogadom a Fényt.", "Szeretettel vagyok jelen az életben". Naponta akár többször is ismételhető, például reggel és este, javasoljuk 40 napon át a technika alkalmazását, hogy a rituálé szokássá váljon, hogy az illattal összekapcsolódjon a megerősítés. Segít emlékezni, hogy a képesség meg van benned.

Parfümként: Egy-két cseppet kenj a fültöved területére vagy a pulzuspontokra.

ELLENJAVALLATOK
Gyermekeknél hat éves kor felett használható.
Várandósan szaglóüvegként használható.

FIGYELMEZTETÉS
A 7 istennő olajkeverékek növényi olaj és illóolajok keveréke, így azok párologtatóban nem használhatóak.

Az Hestia- fény olajkeverék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Bőrrel érintkezve az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni erős napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön!

jojobaolaj, szegfűszeg illóolaj, édesnarancs illóolaj, nárd illóolaj, mirha illóolaj, kardamom illóolaj, szerecsendió illóolaj, tömjén illóolaj, szent bazsalikom illóolaj, ceyloni fahéj illóolaj, osmanthus abszolútum