Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Kerti izsóp aromavíz

Kerti izsóp aromavíz

Hyssopus officinalis

Gyulladáscsökkentő és fiatalító hatású aromavíz

Kiszerelés: 200 ml
Nincs értékelés
4 190 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Recept
Vélemények

Az izsóp aromavíz kiváló gyulladáscsökkentő és fiatalító hatású aromavíz.További felhasználási módokat találsz az Aromareneszánsz blogon.


Az aromavíz terápiás alkalmazását illetően kérd ki szakképzett Panarom aromaterapeuta tanácsát! Hozzád közel eső Panarom aromaterapeutát a Panarom holnapján az Aromaterapeuta kereső menüpont alatt találhatsz.


Az aromavizek illata és színe enyhén változhat.


Alkalmazható keverékben, vagy önállóan arcra, testre permetezve, vattával használva. Arclemosás után tonikként használható. Töröld át aromavízzel átnedvesített vattakoronggal az arcbőrödet napi kétszer a napi szépségápolási rutin részeként az arclemosás után, majd használj az arcbőrödnek megfelelő arckrémet. Arcolaj alkalmazása előtt töröld át aromavízzel átnedvesített vattakoronggal az arcbőrödet, majd a nedves bőrbe gyengéden masszírozd be a tápláló olajat. Az izsóp aromavíz jól keverhető más aromavizekkel.

ELLENJAVALLAT: Nincs FIGYELMEZTETÉS: Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe ne kerüljön! Felbontás után napfénytől elzárva, hűvös helyen, akár hűtőszekrényben tárold a minél hosszabb felhasználhatóság érdekében.

Gyulladáscsökkentő arctonik
100 ml kerti izsóp aromavíz (hyssopus officinalis)
100 ml orvosi levendula aromavíz (lavandula angustifolia)

Ez az aromavízkeverék gyulladáscsökkentő, regeneráló, nyugtató hatásánál fogva kiváló kiegészítése a gyulladásra hajlamos, tisztítást igénylő bőr ápolásának. Használd reggel és este a napi szépségápolási rutin részeként az arclemosás után, arcolaj vagy arckrém előtt.

Recepthez szükséges termékek
Bőrfeszesítő, ránctalanító arctonik
100 ml damaszkuszi rózsa aromavíz (rosa damascena)
100 ml kerti izsóp aromavíz (hyssopus officinalis)

Ez az aromavízkeverék feszesítő, hidratáló, regeneráló hatásánál fogva kiváló kiegészítése az érett bőr ápolásának. Használd reggel és este a napi szépségápolási rutin részeként az arclemosás után, arcolaj vagy arckrém előtt.

Recepthez szükséges termékek