Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Citromfű aromavíz

Citromfű aromavíz

Melissa officinalis

Hűsítő, regeneráló, tisztító, nyugtató aromavíz.

Kiszerelés: 200 ml
Nincs értékelés
3 390 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Recept
Vélemények

A citromfű aromavíz, mint a citromfű gyógynövény, kiváló harmonizáló és kiegyensúlyozó hatású. Minden bőrtípus ápolására ajánljuk, mert a természetes normál folyamatokat erősíti a bőrben, ezáltal a bőr természetes szépítője. Kiválóan alkalmazható már csecsemőkortól pl. pelenkakiütésre, de nyugtalan kisbabák fürdővízébe is tehetünk egy evőkanálnyi aromavizet.További felhasználási módokat találsz az Aromareneszánsz blogon.


Az aromavíz terápiás alkalmazását illetően kérd ki szakképzett Panarom aromaterapeuta tanácsát! Hozzád közel eső Panarom aromaterapeutát a Panarom holnapján az Aromaterapeuta kereső menüpont alatt találhatsz.


Az aromavizek illata és színe enyhén változhat.


Alkalmazható keverékben, vagy önállóan arcra, testre permetezve, vattával használva. Arclemosás után tonikként használható. Töröld át aromavízzel átnedvesített vattakoronggal az arcbőrödet napi kétszer a napi szépségápolási rutin részeként az arclemosás után, majd használj az arcbőrödnek megfelelő arckrémet. Arcolaj alkalmazása előtt töröld át aromavízzel átnedvesített vattakoronggal az arcbőrödet, majd a nedves bőrbe gyengéden masszírozd be a tápláló olajat. A citromfű aromavíz jól keverhető más aromavizekkel. Csecsemők fürdővizébe: Babafürdetésnél egy evőkanálnyi mennyiséget adj a citromfű aromavízből (melissa officinalis) a kiskád vizébe.

ELLENJAVALLAT: Nincs FIGYELMEZTETÉS: Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe ne kerüljön! Felbontás után napfénytől elzárva, hűvös helyen, akár hűtőszekrényben tárold a minél hosszabb felhasználhatóság érdekében.

Arctonik érzékeny bőrre
100 ml citromfű aromavíz (melissa officinalis)
100 ml orvosi levendula aromavíz (lavandula angustifolia)

Recepthez szükséges termékek
Csecsemők fürdővizébe
Babafürdetésnél egy evőkanálnyi mennyiséget adj a citromfű aromavízből (melissa officinalis) a kiskád vizébe.

Recepthez szükséges termékek
Pelenkakiütés kezelésére
Kipirosodott babapopsi esetén a citromfű aromavízzel (melissa officinalis) permetezd át a baba popsiját és utána használd a Napsugár kenőcsöt. Szükség esetén ismételd minden pelenkázásnál.

Recepthez szükséges termékek