Magyarország területén belül ingyenes szállítás 10 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Robin Lim - Várandósság

Robin Lim - Várandósság

Útmutató anyáknak, szülésznőknek, orvosoknak, nővéreknek és családoknak.

Nincs értékelés
5 490 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Vélemények

Képzelj el egy világot, amelyben minden ember kegyelemben jár, ép szívvel, aki tud szeretni, bízni és optimálisan élni. Együtt a gyógyító születés által, meggyógyíthatjuk Földünket.

„A természetes szülés nem mítosz, a legtöbb nő képes rá szerető és szakképzett szüléskísérők (bábák, orvosok, dúlák, szülésznők és odaadó családtagok) támogatásával.” Robi Limmel való találkozásom óriási hatással volt rám.

Nem csak azért, mert ismertem és tiszteltem a munkásságát, hanem azért, mert a személyében egy olyan Asszonyt ismertem meg, akinél hazaérkeztem a szívemben. A benne lévő tudás, képesség, mindannyiunk emlékezete az emberségre, a természetes és megtartó jelenlétre. Anyává válni óriási transzformáció, és a legszentebb feladat, mert ahogy Robin Lim is mondja, a “világ békéje, az otthon melege és a megtartó szeretet az anyaméhben kezdődik.”

Robin Lim egész életét a nők támogatására, a szülés körüli legalapvetőbb jogaik érvényesítésére szenteli, fáradhatatlanul dolgozik azért, hogy a csoda minden pillanatban és minden ember születésénél megteremtődjék. IBU Robin sorait, gondolatait minden nőnek ismernie kell. A legjobb ajándékok egyike, amit ma egymásnak adhatunk. Ezért döntöttem úgy, hogy kerüljön fel a mi polcainkra Robi Lim két könyve, mert ezek a könyvek a jelen változásainak, a jövő békéjének és a bennünk lévő erő felszínre emelésének segítője. Hiszem, hogy a csoda bennünk nőkben kezdődik, de ehhez saját szépségünkre, teremtő erőnkre kell ébrednünk.

Köszönetemet szeretném kifejezni Cseke Eszternek és S. Takács Andrásnak - On the Spot -, akik fontosnak érezték, hogy Magyarország megismerje IBU Robint, és köszönet a kiadónak, akik lehetőséget adtak a könyvek megszületésének. Robin Lim (1956) filippínó–amerikai szülésznő, bába, anya és nagymama, valamint a Yayasan Bumi Sehat nonprofit szervezet alapítója Indonéziában. Lim tagja a Bumi-Wadah Fülöp-szigeteki szervezet igazgatótanácsának is, ahol „Lola Robin” néven ismerik. Szenvedélye az emberi jogok a szülésben. Hitvallása szerint minden egyes ember a „béke egy darabkája”, ezért a szülő anyák és az újszülöttek (a Föld legkisebb polgárai) védelmével egyszerre egy csecsemő, egy anya, egy család békéjét építhetjük.
Feller Adrienne

A könyv mellé szeretettel ajánljuk alábbi csomagjainkat:

Szülésfelkészítő csomag
A csomagban található négy olajkeverék végig kíséri és segíti a várandós édesanyát a vajúdás időszakától egészen a születés csodálatos pillanatáig.

Gyöngéd szülés csomag
A nő életében az egyik legmeghatározóbb pillanat, amikor a gyermekét világra hozza. A Panarom Gyöngéd szülés csomagjában található masszázsolajok hatékony segítséget nyújtanak a gyöngéd szülés élményének megteremtéséhez.

Gátvédelem csomag
A szülés-születés folyamatában szeretnénk segítséget nyújtani a Panarom Gátvédelem csomagunkban lévő olajkeverékeinkkel. Használatukkal rugalmassá válik a gáti szakasz, optimális esélyt adva a szülés közbeni gátvédelemnek, továbbá támogatják a regenerálódást is.

Mindezekhez ajándékként egy Panarom mini vászon neszesszert is adunk.

Várandósság és Szülés csomag
Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a szülés-születés jó élmény legyen és igazi erőforrássá váljon az életben. Ennek szellemében állítottuk össze a Várandósság és Szülés csomagot, hogy te már csak magadra tudj figyelni.