Magyarország területén belül ingyenes szállítás 10 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Aromareneszánsz Könyv

Aromareneszánsz Könyv

Aromaterápiás receptgyűjtemény.

Nincs értékelés
7 390 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Vélemények

A szerzők – Feller Adrienne és Tobai Ágota – két évtizedes aromaterápiás és oktatói tapasztalatuk alapján állították össze az Aromareneszánsz - Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával című hiánypótló receptgyűjteményt.

A könyv különlegessége, hogy 160 panaszra mindössze 16 illóolaj segítségével kínál hatékony megoldást.

Az aromaterápiáról: Az aromaterápiával való gyógyítás vegyszermentes, szövődmények nélküli természetes módszer, ami több ezer éves tapasztalaton, generációról generációra átadott tudáson alapszik. Napjainkra az empirikus megtapasztalás mellett számtalan kutatási eredmény is igazolja az illóolajok egészségre gyakorolt pozitív hatásait. Az illóolaj tartalmú, aromás növények használata az egészségmegőrzésben, a gyógyításban és a szépségápolásban nagyon messzi múltra tekint vissza.

Az aromaterápia nem újkeletű természetgyógyászat, hanem reneszánszát élő alternatív gyógymód. Az aromaterápia segítségével javíthatunk életminőségünkön, megelőzhetjük vagy gyógyíthatjuk a betegségeket házilag.

Az Aromareneszánsz - Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával című könyv Magyarországon elsőként mutatja be az aromaterápia francia gyógyító irányzatát.