Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)

Emésztő szervrendszer működése és zavarai (2 nap)

Kétnapos elméleti képzés, melyben az emésztőrendszeri megbetegedések, tünetek esetén alkalmazható illóolajok, és az ezekhez kapcsolódó, a francia aromaterápia hagyományain alapuló, sokszorosan bizonyított receptek gyakorlati alkalmazását ismerhetitek meg.

2024.10.16-17.
55 000 Ft
2024.10.02-ig: 52 000 Ft
Bejelentkezés, regisztráció szükséges
Emésztő szervrendszer működése és zavarai (2 nap)

Ezen az elméleti képzésen feltérképezzük az emésztő szervrendszer működését, felépítését, tüneteit, a gyomorégés, a gyomorgörcs, a hasmenés, vagy székrekedés kialakulásának lelki tényezőit, és a bemutatott illóolajok használatával az emésztőrendszeri tünetek kezelésének aromaterápiás módjait.

Az aromaterápia holisztikus megközelítése a tüneteken túl azok lelki hátterét is figyelembe veszi a kezelés során, így a tanfolyamon kitérünk arra, milyen összefüggés van az idegrendszer kiegyensúlyozottsága és az emésztés működése között, miként kapcsolható össze az idegrendszer és az emésztő szervrendszer optimális működése. A holisztikus szemlélet az emésztőrendszer esetében azt is jelenti, hogy a tanfolyamon foglalkozunk az étkezés és a mozgás kérdésével, és az egyes tünetek mögött meghúzódó lelki okok feltérképezésével, így azzal is, hogy állhat a harag, a frusztráltság, a stressz, az énhatáraink megsértése egy-egy probléma mögött.

Az egyik képzési napon megismerkedhettek az illóolajokkal, azzal, hogy hogyan hatnak Rátok, a másik nap pedig az emésztő szervrendszer részletes ismertetésével és a hozzájuk kapcsolódó komplex kezelési lehetőségek megismerésével telik. Megtanulhatjátok többek között a hasmenés, székrekedés, emésztőrendszeri görcsök, gyomorégés, utazási rosszullét, vagy a puffadás aromaterápiás kezelési módjait.

A tanfolyam része az Aromaterapeuta képzésünknek.

A képzés a fent megjelölt napokon 9:00-16:00 között zajlik, kb. egy órás ebédszünetet tartunk.

Jelentkezési feltétel:

Aromaterápia Alapképzés személyes vagy online formában.

Tanfolyam főbb témái:

Gyulladáscsökkentő, idegrendszeri nyugtató, emésztőrendszeri görcsoldó, fájdalomcsillapító, emésztést elősegítő hatású illóolajok (pl. Ocimum sanctum*, Piper nigrum, Cuminum cyminum*, Coriandrum sativum).

*A termék csak szakmai vásárlók számára érhető el a felhasználói fiókba bejelentkezés után. A képzés napján a tanfolyam résztvevői megvásárolhatják.

Szükséges felszerelés:

 • jegyzetfüzet
 • íróeszköz
 • leckekönyv

Beiratkozás, jelentkezés:

A jelentkezés leadása a honlapon történt regisztrációt követően a személyes felhasználói fiókba belépve, a tanfolyam dátumánál lehetséges.

Érdeklődés esetén kérjük, jelentkezz mihamarabb, ugyanis férőhelyeink száma korlátozott!

Részvételi díj fizetése:

 • A részvételi díj befizetésére a felhasználói fiókban megadott számlázási adatokkal a jelentkezési folyamat során bankkártyával van lehetőség.
 • Átutalást, készpénzes vagy bankkártyás személyes befizetést vagy banki készpénzes befizetést sajnos nem tudunk fogadni.
 • A kedvezményes részvételi díj a megadott határidőig érvényes, ezt követően a teljes részvételi díj befizetendő.

Jelentkezés lemondása:

A jelentkezés lemondására a honlapon keresztül nincs lehetőség, a lemondást minden esetben kérjük e-mailben jelezni: oktatas@panarom.hu.

A kedvezményes befizetési határidőig lemondott jelentkezés esetén a részvételi díj felének (50%) visszautalására van lehetőség. A kedvezményes határidő utáni lemondás esetén a részvétel díját nem áll módunkban visszafizetni.

Fontos információk:

 • A tanfolyam helyszíne a Panarom Aromaterapeuta Intézet (1036 Budapest, Perc utca 2., 4. emelet).
 • Az irodaház és a Panarom Aromaterapeuta Intézet ajtaja nyitva áll, nem szükséges csengetni, szeretettel várunk.
 • A tanfolyamra bekészítünk tisztított vizet és illatos gyógyteát.
 • A parkolás az utcában díjfizető zónába esik (0302), munkanapokon 08:00-18:00-ig 300 Ft/óra a díjszabása.
 • A képzés során kizárólag ADRIENNE FELLER és Panarom termékek használhatóak.
 • Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2021/001892
 • A képzést csak a minimális létszám megléte esetén áll módunkban megtartani.
 • A változtatás jogát minden esetben fenntartjuk.

Ebédelési lehetőség:

 • Kis konyhánk hűtője, mikrósütője, illetve tányérok és evőeszközök rendelkezésedre állnak.
 • Továbbá ajánljuk az utcánkban a MyCanteen vagy a Menza Óbuda önkiszolgáló éttermeket.

További információ:

oktatas@panarom.hu
+36209731090
1036 Budapest, Perc utca 2. 4. emelet

Szakmai gyakorlat (1 nap)
Szakmai gyakorlat (1 nap)

.

Bőrgyógyászati megbetegedések (2 nap)
Bőrgyógyászati megbetegedések (2 nap)

Kétnapos elméleti képzés, melyben a bőrgyógyászati megbetegedések és tünetek esetén alkalmazható illóolajok, és az ezekhez kapcsolódó, a francia aromaterápia hagyományain alapuló, sokszorosan bizonyított receptek gyakorlati alkalmazását ismerhetitek meg.

Gyermekgyógyászat (1 nap)
Gyermekgyógyászat (1 nap)

Egynapos elméleti képzés, melyben a gyermekeket érintő megbetegedések és tünetek esetén alkalmazható illóolajokhoz kapcsolódó, a francia aromaterápia hagyományain alapuló, sokszorosan bizonyított receptek gyakorlati alkalmazását ismerhetitek meg.

Légúti megbetegedések (2 nap)
Légúti megbetegedések (2 nap)

Kétnapos elméleti képzés, melyben a légúti megbetegedéseknél alkalmazott illóolajok, növényi olajok, aromavizek, és az ezekhez fűződő, a francia aromaterápia hagyományain alapuló, sokszorosan bizonyított receptek gyakorlati alkalmazását ismerhetitek meg.

Nőgyógyászati megbetegedések (2 nap)
Nőgyógyászati megbetegedések (2 nap)

Kétnapos elméleti képzés, melyben a nőgyógyászati megbetegedések esetén alkalmazható illóolajok, növényi olajok, aromavizek, és az ezekhez fűződő, a francia aromaterápia hagyományain alapuló, sokszorosan bizonyított receptek gyakorlati alkalmazását ismerhetitek meg.

Reumatikus- és ízületi problémák kezelése (2 nap)
Reumatikus- és ízületi problémák kezelése (2 nap)

Kétnapos elméleti képzés, melyben a reumatikus- és ízületi megbetegedések esetén alkalmazható illóolajok, növényi olajok, aromavizek, és az ezekhez fűződő, a francia aromaterápia hagyományain alapuló, sokszorosan bizonyított receptek gyakorlati alkalmazását ismerhetitek meg.

Szív- és érrendszeri megbetegedések (2 nap)
Szív- és érrendszeri megbetegedések (2 nap)

Kétnapos elméleti képzés, melyben a szív- és érrendszeri megbetegedések esetén alkalmazható illóolajok, és az ezekhez kapcsolódó, a francia aromaterápia hagyományain alapuló, sokszorosan bizonyított receptek gyakorlati alkalmazását ismerhetitek meg.

Arcmasszírozás (2 nap)
Arcmasszírozás (2 nap)

Gyakorlati arcmasszázs képzés, melyen bárki, előzetes képzettség nélkül elsajátíthatja az arc érintésének, stimulálásának, regenerálásának módját.

Aromazen testmasszírozás I. (4 nap 2 részben)
Aromazen testmasszírozás I. (4 nap 2 részben)

Az aromaterápiás testmasszírozás, ellazítás, visszavezetés gyakorlati elsajátítása.

Aromazen testmasszírozás II. (4 nap 2 részben)
Aromazen testmasszírozás II. (4 nap 2 részben)

Az aromaterápiás testmasszírozás, ellazítás, visszavezetés gyakorlati elsajátítása, folytatva az Aromazen Testmasszírozás I. képzésen megtanultakat.

Aromaterápiás konzultációs módszer (1 nap)
Aromaterápiás konzultációs módszer (1 nap)

Az Aromazen testmasszírozás I. és II. tanfolyamot végzett aromaterapeuta hallgatók számára szervezett elméleti nap, ahol megtanulhatod az egyedi aromaterápiás keverékek készítését.

Aromaterápia Összefoglaló (3 nap)
Aromaterápia Összefoglaló (3 nap)

A háromnapos Összefoglaló tanfolyam egy különleges elméleti és gyakorlati képzés, melyen összegezzük az Aromaterapeuta képzés tananyagát, elsajátítjuk a labormunkát, mely az egyéni keverékek elkészítéséhez szükséges, átismételjük az aromaterápiás test- és arcmasszázs menetét és felkészülünk a vizsga elméleti és gyakorlati részére.

Elméleti és gyakorlati vizsga (2 nap)
Elméleti és gyakorlati vizsga (2 nap)

A kétnapos vizsgán adnak számot hallgatóink magas szintű elméleti és gyakorlati tudásukról. Sikeres vizsga esetén válnak Panarom Aromaterapeutákká.