Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Örökzöld illóolajkeverék

Örökzöld illóolajkeverék

Kiváló légfrissítő és fertőtlenítő hatású, fás, zöld illatú illóolajkeverék.

Kiszerelés: 30 ml
5(1) értékelések megtekintése
6 590 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Recept
Vélemények

Ezt az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik az otthonukba szeretnék hívni a fenyőerdő szabadságérzetét, lelket felszabadító erejét. A szibériai fenyő hittel és erővel tölti meg a lelket. Az atlasz cédrus feloldja az összes visszatartó erőt és kitárja a lélek kapuit az új megoldások felé. Fizikai szinten ez a keverék kiváló légfrissítő és fertőtlenítő is egyben, így használható az egész őszi/téli időszakban otthonunk, vagy a munkahely levegőjének tisztán, frissen tartására, légúti megbetegedések esetén a légzés könnyítésére, nyákoldásra, munka, tanulás mellett a mentális frissesség megőrzésére.6 éves kor alatt nem használható.


Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt használata nem ajánlott.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Alkalmazható párologtatva, masszázsolajban, a csuklóra cseppentve, vagy fürdőkádban használva. Párologtatás esetén: Cseppents 8-10 cseppet a tér nagyságától függően a párologtató vízzel teli részébe. A mécseses párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

ELLENJAVALLATOK:

Egy éves kor alatt ne használd.

FIGYELMEZTETÉS:

Az Örökzöld illatvarázs illóolajkeverék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Bőrrel érintkezve az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában. Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt bőrre. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön!

Abies Sibirica Needle Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Copaifera Officinalis Oil, Picea Mariana Leaf Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Mentha Piperita Oil, Juniperus Communis Wood Oil, Pinus Sylvestris Oil

Szaunázáshoz
10 csepp Örökzöld illóolajkeverék

Cseppentsd bele 100 ml vízbe az illóolajat, majd öntsd a keveréket a forró kövekre és élvezd a testet lelket felfrissítő hatást.
Inhalálás légúti megbetegedés esetén
2 csepp Örökzöld illóolajkeverék

Forró, de nem tűzforró vízbe cseppentsd bele az illóolajkeveréket, majd letakarva a fejedet, hajolj az edény fölé és lassan, mélyen lélegezd be a párás levegőt, amíg érzed az illatukat. A szemedet ilyenkor csukd be és győződj meg róla, hogy biztonságban vagy a melegvizes edény mellett. A keverék oldja a nyákot, tisztítja a légutakat.
2024.02.02
Erika

Csodás illat.Valódi fa illattal.
Imádom.