Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Teafa csomag

Teafa csomag

Fertőtlenítő és hidratáló csomag

Nincs értékelés
11 990 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Vélemények

Az aromaterápia legpopulárisabb illóolaja, a teafa illóolaj népszerűsége nem csak kiváló fertőtlenítő erejének köszönhető, de annak is, hogy vírus-, baktérium-, gomba- és parazitaölő hatása ellenjavallatok nélküli alkalmazást tesz lehetővé, így gyerekeknél is biztonsággal használható.

Univerzális csodaszer, az egész család számára!

Csomag tartalma:

+ AJÁNDÉK Panarom laptáskával és lakossági vásárlóink számára 20% kdvezménnyel

Teafa illóolaj (10 ml)

Baktériumölő, gombaölő, vírusölő, parazitaölő illóolaj. Általános fertőtlenítő hatása miatt nagyon sokoldalúan alkalmazható. Töményen használható a bőrön, a vérző sebet sem csípi, emiatt a sebkezelésben, az elsősegélyben nélkülözhetetlen illóolaj.

Teafa kézfertőtlenítő permet (30 ml)

A teafa kézfertőtlenítő permet teafa, eukaliptusz radiata, szegfűszeg illóolaj és alkohol tartalmának köszönhetően kiválóan fertőtleníti a kéz bőrét, anélkül, hogy kiszárítaná azt, mivel glicerin tartalma hidratálja a kezedet. Kézmosás után 2-4 pumpányi mennyiséget oszlass el a kéz teljes területén és dörzsöld be a kéz bőrébe. Akkor is használhatod, ha nincs lehetőséged kezet mosni, 2-4 pumpányi mennyiséget oszlass el a kéz teljes területén és dörzsöld be a kéz bőrébe. 3 éves kor alatt ne használd.

Teafa kézfertőtlenítő permet utántöltő (30 ml)

Könnyedén áttehető a permet az utántöltőre. Így nem csak praktikus, de kevesebb csomagolást is használunk. 3 éves kor alatt ne használd.

Teafa kézkrém (50ml)

A Teafa kézkrémet extra szűz olívaolajból, kakaóvajból és kókuszolaj tökéletes házasságából késztettük kifejezetten nagyon száraz bőr gazdag ápolására. A benne lévő orvosi levendula illóolaj gyöngéden és hatékonyan nyugtatja a bőrt, a teafa illóolaj pedig a hatóanyagainak köszönhetően aktív regenerálást, frissességet és tisztaságot jelent a kézbőr számára. *Lakossági vásárlás esetén a Panarom laptáska a csomag része, szakmai vásárlás esetén a laptáska szakmai áron kerül felszámításra.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


éves kor alatt nem használható.


Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Kézmosás után 2-4 pumpányi mennyiséget oszlass el a kéz teljes területén és dörzsöld be a kéz bőrébe.

Akkor is használhatod, ha nincs lehetőséged kezet mosni, 2-4 pumpányi mennyiséget oszlass el a kéz teljes területén és dörzsöld be a kéz bőrébe.

FIGYELMEZTETÉS
Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt bőrre. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön!

KÜLÖN FIGYELMEZTETÉS GYERMEKEKNEK, VÁRANDÓSOKNAK, SZOPTATÓS ANYÁKNAK
Kérjük, hogy a csomag egyes összetevőinél győződj meg arról, hogy azt használhatod-e gyermekednél, vagy saját magadnál.