Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Arany olaj

Arany olaj

Aranyér tüneteinek kezelésére és enyhítésére

Kiszerelés: 10 ml
Nincs értékelés
4 490 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

Ez a növényi olaj és illóolaj keverék természetes növényi összetevőinek köszönhetően enyhíti az aranyér tüneteit, hatásos a viszkető, feszülő bőr ápolására és megnyugtatására, ezzel támogatva a kellemetlen érzet enyhülését. Az Arany olajban lévő balzsamos szuhar, ciprus, atlasz cédrus illóolajok összehúzó hatásukkal, az orvosi levendula illóolaj, az orbáncfű macerátum és a kalabafa olaj gyulladáscsökkentő, a babér, a borsmenta és cickafark illóolajok viszketéscsillapító, fájdalomcsillapító hatásukkal segítik a tünetek enyhülését, melyek által oldódik a viszketés, a fájdalom, a feszítő érzés.Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


Kenj 1 héten át naponta 5-ször 5 cseppet az érintett területre. Ügyelj rá, hogy mindig tiszta kézzel kend fel az olajat és az üveg cseppentőbetétjét tartsd tisztán.

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható! Az Arany olaj fényérzékenyítő komponenset tartalmaz. Bedörzsölés után az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

Hypericum Perforatum Flower Extract**, Calophyllum Inophyllum Seed Oil**, Anthemis Nobilis Flower Oil*, Cupressus Sempervirens Oil*, Cedrus Atlantica Wood Oil*, Lavandula Angustifolia Oil*, Cistus Ladaniferus Oil*, Mentha Piperita Oil*, Achillea Millefolium Oil*, Tocopherol*, Limonene, Linalool.

Tartósítószert és segédanyagot nem tartalmaz.

* Növényi/Vegetable,
** Ellenőrzött biogazdálkodásból/From certified organic farming,
*** Természetes/Natural