Magyarország területén belül ingyenes szállítás 10 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Bébi masszázsolaj

Bébi masszázsolaj

Masszázsolaj lazításra, nyugtatásra, újszülött kortól

Kiszerelés: 50 ml
Nincs értékelés
7 190 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

Az újszülöttek, csecsemők masszírozásának számos jótékony hatása van. Erősíti a szülő-gyermek kapcsolatot, a masszázs hatására mind a babában, mind a szülőben oxitocin szabadul fel, ami jótékonyan hat a tejtermelésre, a masszázzsal segíted a gyermeked emésztését, a gyermeked testképének, testhatárainak, testrészeinek tudatosítását, segíted a baba idegrendszerének egészséges fejlődését.

A Bébi masszázsolajban levő szantál - és damaszkuszi rózsa illóolaj méltó módon köszönti az újszülöttet ebben a világban. A népi megfigyelések szerint a damaszkuszi rózsa és a szantál illóolaj kiegyensúlyozóan hatnak az idegrendszerre. A makadámdió olaj tápláló, nyugtató, bőrpuhító hatása miatt ideális a csecsemők érzékeny bőrének az ápolására.

Ezt a masszázsolajat újszülöttkortól akár egy élethosszig ajánljuk. Különleges energiája védelemmel látja el a testet és a lelket.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


Újszülött kortól használható.


Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


Először masszírozd meg a babádat finom simító mozdulatokkal, majd fürdesd meg anélkül, hogy szappannal eltávolítanád az olajat a testéről. A szappant kizárólag a hajlatok tisztítására használd. Fürdetés után gyöngéden törölgesd át, így az olaj és a víz emulziója finom ápolást és védelmet ad a bőrének.

FIGYELMEZTETÉS
Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható!

Újszülött kortól alkalmazható.

FŐBB ÖSSZETEVŐK:

makadámdió-olaj, damaszkuszi rózsa- és szantál illóolaj