Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Baba masszázsolaj

Baba masszázsolaj

Masszázsolaj lazításra, nyugtatásra, 3 hónapos kortól.

Kiszerelés: 50 ml
Nincs értékelés
5 790 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

A csecsemők masszírozásának számos jótékony hatása van. Erősíti a szülő-gyermek kapcsolatot, a masszázs hatására mind a babában, mind a szülőben oxitocin szabadul fel, jótékonyan hat a tejtermelésre, a masszázzsal segíted a gyermeked emésztését, a testképének, testhatárainak, testrészeinek tudatosítását, segíted a baba idegrendszerének egészséges fejlődését. Összekapcsolhatod a babád tornáztatásával, segít kialakítani a napi rutint. A baba masszázsolajban lévő mandarin- és szantál illóolajok nyugalmat és a békét teremtenek a baba lelkében, a sárgabarackmag-olaj a legjobb választás masszírozáshoz, míg a makadámdió olaj táplálja, nyugtatja a baba bőrét.Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


Először masszírozd meg a babádat. A masszázs annyi ideig tartson, ami a babád számára könnyen befogadható. A lényeg az, hogy ez egy önfeledt, ellazult állapotban történjen. A masszázs után fürdesd meg anélkül, hogy szappannal eltávolítanád az olajat a testéről. A szappant mindig csak a hajlatok tisztítására használd. Fürdetés után gyöngéden törölgesd át, így az olaj és a víz emulziója finom ápolást és védelmet ad a bőrének.

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható! 3 hónapos kortól ajánlott.

FŐBB ÖSSZETEVŐK:


Makadámdió-, és sárgabarackmagolaj, mandrin - és szantál illóolaj