Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Tökmagolaj

Tökmagolaj

Cucurbita peppo konvar

A tök magjából nyert olaj rendkívül gazdag telítetlen és többszörösen telítetlen, esszenciális zsírsavakban.

Kiszerelés: 50 ml
Nincs értékelés
3 290 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Recept
Vélemények
A tök magjából nyert olaj rendkívül gazdag telítetlen és többszörösen telítetlen, esszenciális zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban: nagy mennyiségű magnézium, kálcium, kálium, szelén, cink, réz, vas, foszfor, mangán, Omega zsírsavak, B-vitaminok, F-vitamin, D-vitamin, koenzim-Q10, magas E-vitamin tartalom, Delta 7 fitoszterol, Alpha-, Béta tocopherol tartalom jellemzi a tökmagolajat. Esszenciális zsírsavakban kiemelkedően gazdag hidegen sajtolt növényi olaj. Az esszenciális zsírsavak olyan anyagok, melyekre a szervezetünknek szüksége van, de saját maga nem tudja előállítani. Az esszenciális zsírsavak hozzájárulnak a szív- és érrendszer, az immunrendszer, az idegrendszer optimális működéséhez. A tökmagolaj színe mélyzöld, így minden keveréket megszínez.

A hidegen sajtolt, természetes növényi olajok illata és színe enyhén változhat. A növényi olaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát. Vannak növényi olajok, melyek szobahőmérsékleten szilárdak, vagy üledékesek lesznek, ilyenkor óvatos melegítéssel újra folyékonnyá és egyneművé válik az olaj.


Alkalmazható keverékben, vagy önállóan arcolajban, masszázsolajhoz keverve, vagy testolajként. Olajsav összetételénél fogva a tökmagolaj alkalmas a szervezet kiegyensúlyozott működésének támogatására. Terápiás alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!
ELLENJAVALLATOK: Nincs A konkrét recept alkalmazása előtt győződj meg a recept összes összetevőjével kapcsolatban az ellenjavallatokról. Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe ne kerüljön! Napfénytől elzárva, hűvös helyen tárold a minél hosszabb felhasználhatóság érdekében.
Saláták kiegészítése
Tegyél naponta egy evőkanál tökmagolajat a hideg salátádra, vagy a meleg, de már nem forró ételedre, például krémlevesekre, hogy elősegítsd a könnyű emésztést és bevidd a szervezet számára hasznos esszenciális zsírsavakat.