Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Római kamilla aromavíz

Római kamilla aromavíz

Chamaemelum nobile

Kiváló égő szemek borogatására, babaápolásnál, valamint stressz, depresszió, álmatlanság esetén.

Kiszerelés: 200 ml - 3 590 Ft
Kiszerelés: 1000 ml - 14 990 Ft
Nincs értékelés
3 590 Ft
Kiszerelés
200 ml
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Recept
Vélemények

A római kamilla aromavíz, hasonlóképp, mint a növény illóolaja, kiváló görcsöldó hatású. Minden pirosság feloldója. Minden izgalom elsimítója.Újszülött kortól használható.


Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


További felhasználási módokat találsz az Aromareneszánsz blogon.


Az aromavíz terápiás alkalmazását illetően kérd ki szakképzett Panarom aromaterapeuta tanácsát! Hozzád közel eső Panarom aromaterapeutát a Panarom holnapján az Aromaterapeuta kereső menüpont alatt találhatsz.


Az aromavizek illata és színe enyhén változhat.


Alkalmazható keverékben, vagy önállóan arcra, testre permetezve, vattával használva. Jól alkalmazható égő, fáradt szemek borogatására (számítógép, allergia, illetve bármilyen bőrpír esetén). Kiváló a babák fürdővizéhez tenni, mert nyugalmat ad és elcsendesíti a lelket. Arclemosás után tonikként használható. Töröld át aromavízzel átnedvesített vattakoronggal az arcbőrödet napi kétszer a napi szépségápolási rutin részeként az arclemosás után, majd használj az arcbőrödnek megfelelő arckrémet. Arcolaj alkalmazása előtt töröld át aromavízzel átnedvesített vattakoronggal az arcbőrödet, majd a nedves bőrbe gyengéden masszírozd be a tápláló olajat. A római kamilla aromavíz jól keverhető más aromavizekkel.

ELLENJAVALLAT: Nincs FIGYELMEZTETÉS: Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe ne kerüljön! Felbontás után napfénytől elzárva, hűvös helyen, akár hűtőszekrényben tárold a minél hosszabb felhasználhatóság érdekében.

Kipirosodott szemek kezelése
Nedvesíts át jól két vattakorongot római kamilla aromavízzel (chamaemelum nobile), és tedd rá a zárt szemhéjadra. Hagyd rajta 10 percig, hogy az aromavíztől megnyugodhasson a szemed. A kezelés szükség esetén ismételhető.

Használhatod ezt allergia, vagy a sok számítógép előtti munka miatti irritáció miatt is.
Érzékeny (érfaltágulatos, kipirosodásra hajlamos) bőr ápolása
Töröld át aromavízzel átnedvesített vattakoronggal az arcbőrödet napi kétszer a napi szépségápolási rutin részeként az arclemosás után, majd használj az arcbőrödnek megfelelő arckrémet. Használhatod a római kamilla aromavizet (chamaemelum nobile) arcolaj előtt, az arcbőröd benedvesítésére
Csecsemők fürdővizébe
Babafürdetésnél egy evőkanálnyi mennyiséget adj a római kamilla aromavízből (chamaemelum nobile) a kiskád vizébe.