Barion Pixel

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 20 000 Ft felett!

Sunsol ajándékcsomag (SPF25+Bronz napolaj)

Kiszerelés: 1 darab -
13 970 Ft helyett 11 875 Ft

Ajándék neszesszerrel

* Kötelező kitölteni

Darab
Termékleírás

Részletek

Természetes, fizikai fényvédelem és bronzbarna bőr, azaz a beteljesült nyári álom. Ez az összeállítás garantáltan helyet érdemel minden utazócsomagban és strandtáskában!

Csomag tartalma:

- 1 db Sunsol naptej SPF25 (100 ml)

Az ADRIENNE FELLER napozó termékek legfontosabb ismérve, hogy mentesek minden ártalmas anyagtól, nano részecskéktől és kémiai fényvédelem helyett fizikai fényvédelmet nyújtanak. 100%-ban természetes összetevőkből alkotunk meg őket. A termékben lévő növényi olajok önmagukban is természetes fényvédelmet biztosítanak, miközben ápolják és regenerálják is a bőrt. A kókusz olaj és a shea vaj gazdagon táplál és védi a bőrt a nap káros sugaraival szemben. A homoktövis olaj pedig nem csak védelmet jelent, de biztosítja a bőr természetes C-vitamin szükségletét. A magasabb természetes fényvédelmet pedig a benne lévő titándioxid biztosítja, ami tükörként veri vissza a nap bőrkárosító sugarait. Biztonsággal használható kicsi gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt. Használatával biztosíthatjuk a bőr biztonságos és gyönyörű barnulását.

- 1 db Sunsol Bronz napolaj (125 ml)

A Sunsol Bronz Napolaj csodálatos növényi olajok szinergikus kompozíciója, mely természetes fényvédelmet nyújt a bőrnek. A termékben lévő antioxidáns hatású homoktövis-kivonat a szűz kókuszolajjal, a karotinnal és a többi különleges olajjal karöltve óvja meg bőrét a korai öregedéstől, és egyúttal bársonyosan puhává és gyönyörűen bronzosítja a bőrt. 

- 1 db ajándék neon neszesszer

Trendi, neon narancs színű ADRINNE FELLER neszesszer, melyben kényelmesen elfér a naptej és napolaj is. Vidd magaddal a strandra!

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...