Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Védelem csomag

Kiszerelés: 1 darab - 14 390 Ft

Immunrendszert támogató illóolaj csomag felnőtteknek

* Kötelező kitölteni

1 darab
14 390 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

A csomagban megtalálhatóak a legjobb immunrendszer-erősítő és vírusölő illóolajokat tartalmazó keverékeink, melyek segítségével hatékonyan védekezhetünk ősszel és télen. Támogasd a szervezeted 100% tisztaságú természetes illóolajokkal! 

+ AJÁNDÉK Panarom laptáskával!*

Csomag tartalma:

Immunarom (30ml)

Az Immunarom a maga fás, fűszeres és citrusosan balzsamos illatával egy meleg burkot von a térbe. A benne lévő balzsamos szuhar, a görcsöket feloldó dél-amerikai sárga fenyő és a lelket felszabadító niauli a szabad légzésre, a teljes jelenlétre hív el. Üde és egyben erősítő illata karakteres, befogadó érzést ad a térnek. Ebbe az illatba jó megérkezni és csak benne lenni. A benne lévő illóolajok kiválóan fertőtlenítik, tisztítják a teret és növelik a test és lélek ellenállóképességét.
Ellenjavallat: Nincs. Gyerekszobában 6 hónapos kortól alkalmazható.

Balance masszázsolaj (50ml)

A masszázsolaj egyedi növényi összetevőinek és a hidegen sajtolt olajoknak köszönhetően stimulálja a bőrsejteket és védi a bőrt, továbbá hozzájárul a bőrfunkciók optimális működéséhez.
A népi tapasztalatok szerint a benne lévő illóolajoknak köszönhetően hatékony segítséget nyújthat a betegségek megelőzésében, támogathatja az immunrendszert.

Teafa kézfertőtlenítő permet (30ml)

A teafa illóolajos kézfertőtlenítő kiválóan fertőtleníti a kéz bőrét, anélkül, hogy kiszárítaná azt.


Teafa kézkrém (50ml)

A Teafa kézkrémet extra szűz olívaolajból, kakaóvajból és kókuszolaj tökéletes házasságából késztettük kifejezetten nagyon száraz bőr gazdag ápolására.
A benne lévő orvosi levendula illóolaj gyöngéden és hatékonyan nyugtatja a bőrt, a teafa illóolaj pedig a hatóanyagainak köszönhetően aktív regenerálást és frissességet jelent a kézbőr számára.

Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

*Lakossági vásárlás esetén a Panarom laptáska a csomag része, szakmai vásárlás esetén a laptáska szakmai áron kerül felszámításra.

 


Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...