Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Mama mellmasszázsolaj

Mama mellmasszázsolaj

Segít a szükséges mennyiségű anyatej termelésében

Kiszerelés: 50 ml
Nincs értékelés
4 190 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

A szoptatás ideje alatt alkalmazható a mell masszírozására. A masszázsolajban lévő édeskömény és orvosi levendula illóolajok görcsoldó és nyugtató hatása révén hatékonyan harmonizálják az idegrendszert, ezáltal támogatva a szervezet természetes működését. Az olajkeveréket a szoptatás időszakában ajánlott alkalmazni, ha csökkenni látszik a tej mennyisége, vagy növekedési ugrás miatt több anyatejre van szüksége a babának. Kiválóan ápolja és nyugtatja a szoptatás miatt igénybe vett bőrt. A Mellmasszázs olaj akkor is alkalmazható, ha a szoptatás során kisebb csomók jelennek meg a mellben, ilyenkor a csomók finom kimasszírozásához és a mell bőrének védelmére szintén használható az olaj. A Mama mellmasszázsolajban megtalálható édeskömény a népi orvoslás szerint tejtermelést fokozó hatású gyógynövény. A Mama mellmasszázs olajban helyet kapó illóolajok nyugtató hatásukkal azt az üzenetet közvetítik minden Édesanyának, hogy képes vagy a gyermeked táplálására.



Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


Szoptatás után naponta 3x10-15 cseppel gyöngéden, körkörös mozdulatokkal masszírozd át a mell egész területét. A következő szoptatás előtt töröld le az esetleges maradékot. Ügyelj a higiéniára, mindig tiszta kézzel végezd a masszázst.

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre, hámsérült bőrfelületre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható!

FŐBB ÖSSZETEVŐK:

Körömvirág-, és sárgabarackmagolaj, édeskömény, koriander és levendula kivonat