Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Szeretlek Apa csomag

Kiszerelés: 1 darab - 11 890 Ft

Gondoskodás és törődés a férfi energiáknak

* Kötelező kitölteni

1 darab
11 890 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Az egyensúly és a harmónia megélése minden férfinek kijár! A csomagban található illatok és természetes növényi összetevők segítik a mindennapi nehézségek elengedését, elcsendesedésre hívnak, hogy utána feltöltsenek és megadják a támogató erőt minden Férfinak.
Ráadásul a csomagban ajándékként egy Panarom vászon neszesszer* is a csomag része.

CSOMAG TARTALMA

Csendülő masszázsolaj (100 ml)
Ebbe az olajba olyan illó- és növényi olajokat tettünk, amik a nyugalmat szolgálják. Ha csendre, békére vágyik a szíved, akkor ezt válaszd. Került bele sárgabarackmag és mandula olaj, amelyek gyönyörű energiákat hordozva szépítik a bőrt. És van benne nyugalmat adó levendula, pacsuli és kálmos gyökér is. Finom, bársonyos illatával Téged kényeztet és békét ad a lelkednek. A narancs illóolaj pedig az örömöt hozza el.

Zen teakeverék (50 g)
A népi hagyomány szerint a Zen teakeverékben lévő gyógynövények és illóolajok segíti a lelket megnyugtatni. Hozzájárulnak, hogy éjszakáink pihentetőek legyenek. Mindkettőre nagy szükségünk van ebben a rohanó világban.

Szeretlek illóolajkeverék (10 ml)
A magyar nyelv olyan szépen és egyszerűen fejezi ki a szer-etet szóval, hogy mennyire fontos és az egyetlen megtartó energia a szeretet. Nincs ennél fontosabb éltető erő. A szeretlek illatkompozícióba bele tettem a rózsát, hogy a szíved ajtaját megnyissam, a jázmin a lelked melegségével kapcsol össze, a vetiver pedig összeköt a föld erejével, ami stabillá tesz, hogy minden helyzetben megőrizd a lényeget: a szeretetre való képességedet. 
Ellenjavallat: Nincs

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!

Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.

*Lakossági vásárlás esetén a Panarom vászon neszesszer csomag része, szakmai vásárlás esetén a neszesszer szakmai áron kerül felszámításra.

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...