Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Szeretlek Anya csomag

Kiszerelés: 1 darab - 12 390 Ft

Gondoskodás és törődés női illatok gyűrűjében

* Kötelező kitölteni

1 darab
12 390 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Ápoljuk testünket és lelkünket a legjobb anyagokkal és tegyük mindezt olyan gondossággal, ahogy az anya ápolja a kicsinyét. Engedjünk hát az illatok és a legjobb minőségű növényi összetevők csábításának, melyek áthangolják szívünk dallamát a derűre, a vidámságra és a könnyed létezésre.
Ráadásul a csomagban ajándékként egy Panarom vászon neszesszer* is a csomag része.

CSOMAG TARTALMA

Szépülő masszázsolaj (100 ml)
Ez az illó- és növényi olajkeverék segíti a szervezet méregtelenítő folyamatait. Ezt akkor válaszd, ha elengedésben vagy, vagy a méregtelenítésnek éppen ideje lenne. Tudod, a méregtelenítés fontos része az egészséges életnek. Ahhoz, hogy tökéletes keverék legyen tettünk bele atlasz cédrus és boróka illóolajat, mert mindketten kiváló zsírbontó hatásúak, támogatják a nyirokkeringést és a vesék tisztító munkáját. Került bele citromhéj illóolaj, ami feszesíti a bőrödet és a máj munkáját is hatékonyan támogathatja. Növényi olajokból a nagy tisztító hatású szezám olajat választottuk, melyet olívaolajjal párosítottunk. Így lett ez a nagy tisztító, és tesi-lelki megszépítő kompozíció.

Vitalitás teakeverék (100 g)
„Vitalitásomat a zöld teából és a maté teából nyerem, melyet gyógynövényekkel és illóolajokkal teszek még különlegesebbé. A Vitalitás teakeverék magas antioxidáns, ásványi anyag és vitamin tartalmával (A, B, C, D) támogatja a szervezet egyensúlyát. A gyömbér és citromhéj illóolaj zamatossá és ízkalanddá varázsolja a teázás élményét. Üdítő, friss és finom. Ha ezt iszom az étvágyam is sokkal karcsúbbá válik.” (Feller Adrienne)

Szeretlek illóolajkeverék (10 ml)
A magyar nyelv olyan szépen és egyszerűen fejezi ki a szer-etet szóval, hogy mennyire fontos és az egyetlen megtartó energia a szeretet. Nincs ennél fontosabb éltető erő. A szeretlek illatkompozícióba bele tettem a rózsát, hogy a szíved ajtaját megnyissam, a jázmin a lelked melegségével kapcsol össze, a vetiver pedig összeköt a föld erejével, ami stabillá tesz, hogy minden helyzetben megőrizd a lényeget: a szeretetre való képességedet. 
Ellenjavallat: Nincs

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!

Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.

*Lakossági vásárlás esetén a Panarom vászon neszesszer csomag része, szakmai vásárlás esetén a neszesszer szakmai áron kerül felszámításra.

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...