Barion Pixel

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 20 000 Ft felett!

Suli csomag

Kiszerelés: 1 darab - 19 485 Ft

Kiszerelés: 1 darab - 19 485 Ft

Ajándék*Panarom táskáva

* Kötelező kitölteni

Darab
Termékleírás

Részletek

A Panarom Suli csomaggal az iskolai tanévkezdést szeretnénk segíteni.

A csomag tartalma: 

Immunarom: Immunerősítő, fertőtlenítő illóolaj-keverék párologtatóba, diffúzorba vagy szaunázáshoz. A náthás, köhögős időszak nélkülözhetetlen illóolaj keveréke. Térfertőtlenítő, baktériumölő hatása elősegítheti a gyógyulást.

Fény esszencia: A Fény esszenciában lévő illóolajok a népi megfigyelések alapján jótékony hatásúak, elősegítik a stressz- és a feszültségek oldását. Megfigyelésük alapján rendszeres alkalmazásukkal csökkenthető, kitörölhető a lélekből a szorongás, félelem, képtelenség érzése. Naponta többször belélegezve, vagy növényi olajjal összekeverve a Solar plexusra* kenve jótékony hatást fejt ki a lélekre. Használatát reggel, indulás előtt ajánljuk.

Mesélő hold: Az illóolaj keverék használata llágy, nyugodt hangulatot teremt a gyerekszobában, így elősegítheti a pihentető alvást. Lefekvés előtt 20 perccel, a szoba méretétől függően 5-7 cseppet tegyünk vízzel telt párologtatóba.

Leo varázsolaja: A 100% tisztaságú illóolaj keverék elősegítheti az immunrendszer erősítését. Használatát reggel javasoljuk. Hatása elősegíti a közösségbe való beilleszkedést. Naponta egyszer 6-6 cseppet kenj a mellkas és a hát területére reggelenként és gyöngéd mozdulatokkal masszírozd be a gyermek bőrébe. 

+ ajándék tornazsák

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...