Barion Pixel

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Ovi csomag - Panarom rózsaszín táskával

Kiszerelés: 1 darab - 24 312 Ft

Az óvodai beszoktatáshoz és a mindennapokhoz

* Kötelező kitölteni

1 darab
24 312 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

A Panarom Ovi csomaggal az óvodai beszoktatást és az ovis mindennapokat szeretnénk segíteni. A csomaghoz egy Panarom vászontáskát is adunk ajándékként.*

A csomag tartalma:

Leo varázsolaja: A 100% tisztaságú illóolaj keverék elősegítheti az immunrendszer erősítését. Használatát reggel javasoljuk. Hatása elősegíti a közösségbe való beilleszkedést. Naponta egyszer 6-6 cseppet kenj a mellkas és a hát területére reggelenként és gyöngéd mozdulatokkal masszírozd be a gyermek bőrébe.

Táltos paripa: Immunerősítő testmasszázsolaj. Használatát este, fürdés után javasoljuk. Törölközőnedves bőrön masszírozzuk be a gyermek bőrébe finom mozdulatokkal.

Mesélő hold: Az illóolaj keverék használata lágy, nyugodt hangulatot teremt a babaszobában, így elősegítheti a pihentető alvást. Lefekvés előtt 20 perccel, a szoba méretétől függően 5-7 cseppet tegyünk vízzel telt párologtatóba.

Bébelle balzsam: Jótékony összetevői révén nyákoldó, köptető hatású, melyet korhatár nélkül alkalmazhatunk gyermekeknél nátha és köhögés esetén. Mogyorónyi mennyiséget oszlassunk el a mellkas és a hát felső szakaszán naponta kétszer. + ajándék tornazsák

+ ajándék* pamuttáska

* Lakossági vásárlás esetén az táska ajándékként a csomag része, szakmai vásárlás esetén a táska szakmai áron kerül felszámításra. 

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...