Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Nyelvtisztító szaténtasakban

Kiszerelés: 1 darab - 8 990 Ft

Balin készült, kézműves termék, nyelvtisztításra és arcmasszázshoz

* Kötelező kitölteni

1 darab
8 990 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

"A szépséged ápolása valójában, ahogy maga a szó is adja, az épséged, azaz egészséged ápolása. Ma már tudjuk, hogy a bőr az idegrendszerrel, sőt az emésztésünkkel szoros kapcsolatban van, ezért a bőrünkön meglátszik mindaz, ami bennünk történik. Sőt a hatás nem a szervektől a bőr felé halad kizárólag, hanem a bőrtől a szervekig, így a bőr stimulációja, információ felvétele a szerveinkre is hatást gyakorol és nem csak az idegrendszerünkre." (Feller Adrienne)

Az ADRIENNE FELLER réz nyelvtisztító az éjszaka folyamán a nyelven felhalmozódott lerakódások, baktériumok és méreganyagok eltávolítására szolgál. A réz természetes módon antibakteriális és antimikrobiális. A tompa él segít gyengéden eltávolítani a nyelvén lévő lerakódásokat. A méreganyagok eltávolítása a szájból segítheti javítani a bélrendszer egészségét és a szervezet immunitását. A nyelvtisztítás könnyen beilleszthető a szájápolási rutinba.

A nyelvtisztító türkiz gömbös végei által arcmasszázshoz is használható.

HASZNÁLAT
Először mosson fogat. Ezt követően: Nyújtsa ki a nyelvét. Helyezze a nyelvtisztítót anyelv leghátsó részéhez. Húzza végig a tisztítót 2-3 alkalommal egészen a nyelve elejéig. Használjon enyhe nyomást (ha fáj vagy vágja a nyelvét, akkor túl erős). A húzások között öblítse le a tisztítót meleg víz alatt. Utána öblítse ki a száját vízzel, esetleg szájöblögető olajjal. Majd mikor végzett, öblítse el a nyelvtisztítót. Öblítés után a nyelvtisztító türkiz ásvány gömbös végei által arcmasszázshoz is használható.

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...