Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Mindentudó csomag gyerekeknek-fiú
Mindentudó olajkeverék, teafa kézpermet + maszk
Termékleírás

Részletek

Praktikus csomag kisfiúknak Mindentudó illóolaj-keverékkel és teafa kézpermettell, valamint mosható és újrafelhasználható maszkkal. Védekezés a fenntartható divat szellemében!

Ráadásul a csomagban a maszk így 4953 Ft helyett mindössze 3490 Ft-ért lehet a Tiéd!

  • 100% minőségi pamut, mely puha, kényelmes viseletet nyújt az arc számára
  • Viselése nem nehezíti a légzést, így a gyermekek számára sem megterhelő
  • Elasztikus pántokkal, méretben leginkább kisiskolás korig megfelelő lehet
  • 60 fokon mosható, így bármikor újrafelhasználható
  • A maszk, fehér pamut oldala vasalható, de ügyelni kell, a meleg, de nem forró hőfokra! Vasaláskor kerüljük a pántok vasalóval történő érintkezését, ezért a pántokat hajtsuk be az ellentétes oldal alá.
  • Cseppents 1 csepp Fehér és/vagy Kék esszenciát a maszkra! A Fehér és Kék esszenciában lévő illóolajokkal hatékonyan támogathatod a vírusok elleni védekezést!

Mindentudó illóolajkeverék:

A Mindentudó olajkeverék gyerekeknek, leginkább iskolásoknak született. Olyan kompozíciót szerettünk volna alkotni, amiért rajonganak az emberek (szülők, tanítók és gyerekek egyaránt), hogy könnyedén meghívást kapjon minden osztályterembe. Olyan csodát, ami erősíti szemünk fényeit, segíti az egészséges növekedésüket, frissíti a teret és megállítja a fertőzések továbbterjedését.

A keveréknek a szicíliai citrom adja az alapját, ez friss atmoszférát és közösséget teremt, valamint védelmet ad minden kórokozóval szemben. Az eukaliptusz nyitottá és kíváncsivá, a benne lévő nemes babér bátorrá és a legjobb szónokká teszi a gyerekeinket, megkönnyíti a kommunikációt. Van benne kanadai csapfenyő, ami növeli az önbizalmat és segít minden változásban, erőt ad és átsegít az élet adta nehézségeken. Az olajkeverék békét és harmóniát teremtő, ezért került bele az orvosi levendula. A kerti rozmaring az emlékezést erősíti a kis nebulókban és segíti a tanulást. A bölcsesség energiáját a fény felé törő fehér lótusz illóolajával cseppentettük bele, a damaszkuszi rózsa pedig a szeretet energiáját csókolja bele minden üvegcsébe.

Alkalmazása: Kenjük a gyerekek tenyerébe nap elején és mielőtt megszagolják, mondják ki hangosan, hogy „bátor vagyok, bízom magamban, szeretem magam”. Ezután lélegezzék be az illatot lassan, mélyen. Ezt ismételjétek meg minden nap egy héten át, közben már párologhat (10-20 csepp, tér nagyságától függően, párologtatóba, diffúzorba téve) az osztályteremben is. Ezzel a kis rituáléval beprogramozzuk az illatot és egy idő után az illat érzékelésével már a gyerekben ezek az érzések jelennek meg.

Főbb összetevői: Citrus limonum (Citromhéj) illóolaj, Citrus sinensis (Édesnarancs) illóolaj, Eucalyptus radiata illóolaj, Lavandula angustifolia (Orvosi levendula) illóolaj, Laurus nobilis (Babér) illóolaj, Tsuga canadensis (Kanadai csapfenyő) illóolaj, Rosa damascena (Damaszkuszi rózsa) illóolaj, Rosmarinus officinalis ct2 (Rozmaring cineol) illóolaj, Nelumbo nucifera (Lótusz) abszolútum 100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból.

Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!

Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


Teafa kézpermet:

A teafa illóolajos kézpermet kiválóan fertőtleníti a kéz bőrét, anélkül, hogy kiszárítaná azt.
Használat: Kézmosás után 2-4 pumpányi mennyiséget oszlassunk el a kéz teljes területén és dörzsöljük be a kéz bőrébe.
Legyen mindig zsebben!

Összetevők: 

Alcohol, Aqua, Glycerin, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eucalyptus Radiata Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Linalool, Limonene, Eugenol, Citral, Geraniol

3 éves kor alatt nem ajánlott.

Akciós ár egyéni kedvezmény esetén nem érvényes.

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...