Barion Pixel

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 20 000 Ft felett!

Napüdvözlet jógacsomag - Napüdvözlet és Hajlékonyság olajkeverékek, pink vászontáskával

Kiszerelés: 1 darab - 9 979 Ft

olajkeverékek jógázáshoz* Kötelező kitölteni

Darab
Termékleírás

Részletek

Ezzel a praktikus neszesszerrel bárhova magaddal viheted a jóga olajkeverékeket. Az olajakat biztonságosan tárolhatod a kimondottan számukra kialakított kis zsebekben, így nem kell aggódnod, hogy esetleg bajuk esik. A jóga órára a neszesszerbe teheted a szekrény kulcsodat is. 

Szett tartalma:

1.Hajlékonyság - olajkeverék bemelegítéshez Alkalmazása: Sportolás előtt görgesd át a bemelegítést igénylő területet, hogy felkészítsd a tested a mozgás örömére. Főbb hatóanyagai: rozmaring, boróka, orvosi levendula, nárd, ceyloni fahéj

2. NAPÜDVÖZLET - olajkeverék jógázáshoz Alkalmazása: Görgess a tenyeredbe aNAPÜDVÖZLET olajkeverékből, és lélegezd be mélyen az illatot. Indulhat a jóga, indulhat az áramlás. Főbb hatóanyagai: édesnarancs, himalája-i cédrus, pacsuli, elefántcsontparti gyömbér Fényérzékenységet okozhat! A használatot követő 6 órán át ne tegye ki bőrét napsugárzásnak vagy szoláriumnak.

3. NAMASTÉ - olajkeverék jógázáshoz Alkalmazása: Görgess a tenyeredbe a NAMASTÉ olajkeverékből, és lélegezd be mélyen az illatot. Hagyd, hogy szétáradjon benned az élet energiája. Főbb hatóanyagai: narancsvirág, damaszkuszi rózsa, borsmenta, kardamom Fényérzékenységet okozhat! A használatot követő 6 órán át ne tegye ki bőrét napsugárzásnak vagy szoláriumnak.

4. Prána - olajkeverék meditációhoz Alkalmazása: Görgess a tenyeredbe a PRÁNA olajkeverékből, és lélegezd be mélyen az illatot. Hagyd, hogy magával vigyen a balzsamos, lelket simogató, ajtót nyitó illatörvény. Főbb hatóanyagai: benzoé, tömjén, balzsamos szuhar, nárd, himalája-i cédrus

Várandósság és szoptatás ideje alatt is alkalmazható mindegyik olajkeverék.

6 év alatti gyerekek számára nem ajánlott, kivéve a Prána olajkeverék. Kismama keresztcsontra ne kenje!

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...