Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Jasmin diffuzor FEKETE (sérült csomagolás)
Finom, aromás hideg gőzt képező diffúzor, mely tisztítja és illatosítja a levegőt.
Termékleírás

Részletek

A sérült csomagolás ellenére a termék tökéletesen működik, és még mindig megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek. Hisszük, hogy a jó dolgokat nem szabad elpazarolnunk, ezért most kedvezményesen viheted haza!
Siess, a készlet limitált.

Illóolajok párologtatására. Finom, aromás hideg gőzt képező diffúzor, mely párásítja, tisztítja és illatosítja a levegőt.
Az új Jasmine aroma diffúzor modern formavilágával és dizájn gumi bevonatával minden szoba, szalon és iroda látványos kiegészítője lehet. A diffúzor 100 ml-es tartállyal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egy 30 nm-es szobát kellemes illatfelhőbe burkoljunk. Nagyon halkan működik, így a meditálásban, elalvásban sem zavar. Az illóolajból és víz keverékéből álló finom ködöt 20 percenként lágyan szabadítja fel, akár egész nap és automatikus kikapcsol, ha a tartályból kifogyott a víz.

Ajánlott maximális szobaméret:  30 m2
Víztartály térfogata: 100 ml
Zajszint: 26dB
Hálózati feszültség: 220-240V / 50 Hz
Teljesítmény: 12V - 7.2W
Méretek: 130 x 90 x 130 mm
Súly: 0.4 kg
Szín: fekete

Kizárólag 100% természetes, oldószermentes, bevizsgált illóolajat használjon! Az oldószeres aroma (például: alkohol) a készüléket károsíthatja, felületét megtámadja és ebben az esetben a garancia érvénytelenné válik.
Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...