Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Home office csomag
Hogy jobban menjen a munka

Termékleírás

Részletek

Rendkívüli helyzetben rendkívüli csomagot készítettünk számodra. Az otthoni munka új kihívások elé állít mindannyiunkat. Ezért a csomagban helyet kaptak az erősítő, energetiázáló illóolajaink éppúgy, mint a nyugalmat adó keverékeink.

Íme a főszereplők:

  1. Fény esszencia 10 ml: a nagy nyugalmat adó illatkeverékünk
  2. Fehér esszencia 10 ml:  amiben csupa olyan illóolaj van, ami a népi megfigyelések szerint éberen tartja a szervezet védekező rendszerét, felfrissít, energiát ad és oldja a szorongást.
  3. Mindentudó:  Az igazi frissítő.   A keveréknek a szicíliai citrom adja az alapját, ez friss atmoszférát, valamint védelmet ad minden kórokozóval szemben. Az eukaliptusz nyitottá és kíváncsivá varázsol. Segíti az otthoni koncentrációt, hogy ne érezd magad egyedül.
  4. Balance 50 ml: A masszázsolaj egyedi növényi összetevőinek és a hidegen sajtolt olajoknak köszönhetően stimulálja a bőrsejteket és védi a bőrt, továbbá hozzájárul a bőrfunkciók optimális működéséhez.

Hogyan használhatod?

1.Fény esszencia (fényérzékenyít, ne napozz vele!!)– egy cseppet cseppents a tenyeredbe  és mélyen lélegezd be kilencszer egymás után.

A belégzésnél mondd ki magadban: béke

A kilégzésnél mondd ki magadban: nyugalom

2. Fehér esszencia

Erősítés, lendület - Naponta kétszer dörzsöld be magad vele. Reggel és este. 3-3 cseppet a mellkasra és a gerinc mentén dörzsölj be és adj hozzá 3-3 csepp zöld esszenciát. A tenyeredből pedig mélyen lélegezd be az illatot úgy, hogy a tüdőd megteljen a jótékony aromamolekulákkal.

Szorongás oldása – egy cseppet cseppents a tenyeredbe és mélyen lélegezd be az illatot egymás után 9-szer.

A belégzésnél mondd ki magadban: erő

A kilégzésnél mondd ki magadban: elengedés

Védelem erősítés – Ha kilépsz az utcára, akkor mindig használj maszkot. Javasoljuk, hogy a maszkba közvetlenül, vagy vattakorongra cseppents egy-két csepp Fehér esszenciát, hogy a levegőt az illóolajon át lélegezd be.

Párologtatás – akár párologtathatod is a Fehér esszenciát, mert rendkívül hatékonyan frissíti és tisztítja a levegőt. 8-10  csepp diffúzorba vagy párologtatóba.

Fürdő – A Fehér esszencia kiváló fürdővízhez is. 10-15  cseppet csepegtess 2-3 evőkanál tengerisóhoz és add hozzá a kád vízhez. Merülj el benne és élvezd legalább 20 percen át.

3.Mindentudó

A levegő frissítésére, energetizálására és tisztítására. Diffúzorba vagy párologtatóba 8-10 cseppet a tér nagyságától függően.

4.Balance olajkeverék

15 cseppet dörzsölj be a mellkas és a hát területére este lefekvés előtt és igyál meg egy finom herba teát, hogy erősítsd az ellenállóképsségedet.

Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.

 

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...