Barion Pixel

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 20 000 Ft felett!

Gyermekágy és anyaság csomag

Kiszerelés: 1 csomag - 16 655 Ft

Ajándék Panarom laptáskával

* Kötelező kitölteni

Darab
Termékleírás

Részletek

A csomag tartalma:

Mama mellmasszázsolaj: (50 ml)

A szoptatás ideje alatt alkalmazható a mell bemasszírozására, hatékonyan lazítja az idegrendszert, ezáltal támogatja a szervezet természetes működését. Az olajkeveréket a szoptatás időszakában ajánlott alkalmazni, ha csökkenni látszik a tej mennyisége. Kiválóan ápolja és nyugtatja a bőrt.Alkalmazása: szoptatás után naponta 3x10-10 cseppel kenjük be, és finoman masszírozzuk át a melleket.

Mesélő Hold illóolajkeverék: (10 ml)

Az illóolajkeverék a gyermek megnyugtatására javasolt. A természetes összetevők révén gyöngéden nyugtat és segíti az elalvást. Alkalmazása: Lefekvés előtt 20 perccel, a szobaméretétől függően 3-7 cseppet tegyen a vízzel telt illóolaj párologtatóba vagy diffúzorba. A párologtatót soha ne hagyja felügyelet nélkül. Figyelmeztetés: Bármely összetevőjén iránti érzékenység esetén használata nem ajánlott. Tárolás: Gyermekek elől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten, legfeljebb 25 C-on tárolandó.Főbb összetevők: mandarin-, narancs esszencia,  kamilla-, levendula-, és szantál illóolaj 
Tartósítószert nem tartalmaz
Újszülött kortól használható.

Ezerjó olaj: (10 ml)

Az Ezerjó olaj használható a gátseb másodlagos gyors gyógyulásának elősegítésére a seb mikrokörnyezetét ápolva, a hegek gyógyulását elősegítve, és a fájdalomérzet enyhítésére. Ez az olajkeverék különleges összetevőinek köszönhetően csökkenti a gyulladást, elősegíti a sebgyógyulást és enyhíti a fájdalmat a szülés utáni érzékeny gáti szakaszon. Orbáncfűolaj tartalma miatt fényérzékenységet okozhat, ezért a használat után ne tegyük ki a bőrt közvetlen napfürdőnek.

Gyermekágy és anyaság kártya: (1 szett)
52 pozitív és erőt adó vizuális megerősítés kártyák formájában

+ Ajándék Panarom laptáskával

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...