Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Gyerekkártya csomag

Kiszerelés: 1 darab - 16 690 Ft

Csomag a testi és lelki egyensúlyért

* Kötelező kitölteni

1 darab
16 690 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Ebben a csomagban összetettük mindazt, ami hozzájárul gyermekünk testi-lelki egészségéhez, stabilitásához. A fizikai immunitás és a lelki stabilitás kiemelkedő jelentőséggel bír az egészség szempontjából, éppen ezért a Leo varázsolaja és Zágoni Bettina Gyerekkártyái hatékony eszközök a testi és lelki stabilitás megőrzésben.

Ráadásul a csomagban 10% kedvezménnyel lehet a Tiéd a Leo varázsolaja*, valamint ajándékként egy színezhető tolltartó** is a csomag része.

A csomag tartalma:

Leo varázsolaja (30 ml)

A Leo varázsolajában lévő illóolajok nyugalmat és biztonságot ajándékoznak. A népi megfigyelések szerint a benne lévő illóolajok és növényi kivonatok erősítően hatnak az emberi szervezetre, növelik annak ellenálló képességét.

ALKALMAZÁSA
Naponta egyszer 6-6 cseppet kenjen a mellkas és a hát területére reggelenként és gyöngéd mozdulatokkal masszírozza be a gyermek bőrébe. Ezt ismételjük 5 napon át, majd hagyjunk 2 nap szünetet.

A Leo varázsolaj alkalmazásánál mindig fontos momentum, hogy masszírozás közben elhangozzanak pozitív megerősítések a gyermek felé, így ő össze fogja kötni az illatot a pozitív gondolatokkal.

FIGYELMEZTETÉS
Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység esetén használata nem ajánlott. Használata 6 hónapos kor után ajánlott! TÁROLÁS Gyermekek elől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten, legfeljebb 25˚C -on tárolandó. Nem fagyasztható!

FŐBB ÖSSZETEVŐI
prunus armeniaca, simmondsia chinensis, citrus bergamia, commiphora molmol, aniba rosaedora, santalum album, eucalyptus radiata, chamaemelum nobile

Gyerekkártyák (1 szett)

Pozitív erőt és megerősítéseket adó kártyaszett gyerekeknek

A kártyacsomagban olyan megerősítések és gondolatok kapnak teret, melyeket bárcsak mindannyian gyerekkorunktól hallottuk volna a hozzánk közelálló, életünket formáló személyektől.

A pozitív megerősítések használata nagy erőt, hitet és bizalmat ad nekünk egész életünkre vonatkozóan.

Megértjük, hogy képesek vagyunk bármilyen élethelyzetben helytállni és megtalálni magunkban az erőforrásainkat.

Bízom benne, hogy ez a kártyacsomag eszközt nyújt nekünk, szülőknek gyermekeinket önelfogadásra és önszeretetre tanítani, és minket felnőtteket is segít a bennünk élő gyermek gyógyításában.

A kártyacsomagban található útmutató támogat minket, szülőket a kártya használatában gyermekünk életkorának megfelelően.

Szeretettel és az emberiségbe vetett végtelen hittel készült.

* kizárólag lakossági vásárlás esetén

** lakossági és szakmai vásárlás esetén is 

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...