Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Bölcsi csomag - Panarom lila táskával

Kiszerelés: 1 darab - 22 690 Ft

A bölcsődei beszoktatáshoz és a mindennapokhoz

* Kötelező kitölteni

1 darab
22 690 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

A Panarom Bölcsi csomaggal a bölcsődei beszoktatást és a bölcsis mindennapokat szeretnénk segíteni. A csomaghoz egy Panarom vászontáskát is adunk ajándékként.*

A csomag tartalma:

Fénylő csillag 10ml: 
A bababarát illóolaj keverék légfrissítő, fertőtlenítő hatásával jó szolgálatot tehet a betegségek megelőzésében és kezelésében. A szoba méretétől függően 5-7 cseppet tegyünk vízzel telt párologtatóba. 

Bébelle balzsam 50 ml: 
Jótékony összetevői révén nyákoldó, köptető hatású, melyet korhatár nélkül alkalmazhatunk gyermekeknél nátha és köhögés esetén. Mogyorónyi mennyiséget oszlassunk el a mellkas és a hát felső szakaszán naponta kétszer. 

Leo varázsolaja 30 ml: 
A 100% tisztaságú illóolaj keverék elősegítheti az immunrendszer erősítését. Használatát reggel javasoljuk. Hatása elősegíti a közösségbe való beilleszkedést. Naponta egyszer 6-6 cseppet kenj a mellkas és a hát területére reggelenként és gyöngéd mozdulatokkal masszírozd be a gyermek bőrébe. 

Napsugár popsikenőcs 50ml: 
A Napsugár kenőcs rendszeres használatával megakadályozható a baba popsijának kipirosodása a benne található nyugtató, ápoló és vízlepergető hatóanyagoknak köszönhetően. A kenőcs segíthet továbbá a náthától, a sok orrfújástól kipirosodott orr bőrének regenerálásában, csakúgy, mint a szélfújástól, a hideg levegőtől kipirosodott kézfejek, a kicserepesedett ajkak és a berepedezett sarokbőr ápolásában.

* Lakossági vásárlás esetén az táska ajándékként a csomag része, szakmai vásárlás esetén a táska szakmai áron kerül felszámításra. 

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...