Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Ovi csomag - Panarom rózsaszín táskával

Ovi csomag - Panarom rózsaszín táskával

Az óvodai beszoktatáshoz és a mindennapokhoz

Színváltozatok:
Ovi csomag - Panarom türkiz táskávalOvi csomag - Panarom rózsaszín táskával
Nincs értékelés
30 090 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Vélemények

A Panarom Ovi csomaggal az óvodai beszoktatást és az ovis mindennapokat szeretnénk segíteni.

+ AJÁNDÉK Panarom vászontáskával!

A csomag tartalma:

Leo varázsolaja (30ml) Immunerősítő olajkeverék gyerekeknek. A Leo varázsolajban lévő illóolajok nyugalmat és biztonságot ajándékoznak gyermekednek. A népi megfigyelések szerint a benne lévő illóolajok és növényi olajok erősítően hatnak az emberi szervezetre, növelik annak ellenálló képességét. A Leo varázsolajban szereplő eukaliptusz radiata, a rózsafa, a tömjén, a kanadai csapfenyő illóolajok erősítik az immunrendszert, fertőtlenítő és nyákoldó hatásuk van, így óvják gyermekedet a fertőző légúti betegségektől. A brazíliai eukaliptusz, a babér, a bergamott illóolajoknak önbizalomerősítő, nyugtató, idegrendszert harmonizáló hatásuk által könnyedebb a gyermekednek a közösségben megtalálni a saját helyét, olyannak lenni, amilyen ő valójában, a mirha és a tömjén illóolajok pedig védelmet jelentenek a gyermeked számára.

Táltos paripa masszázsolaj (100 ml) Immunerősítő masszázsolaj gyerekeknek, fél éves kortól. A Táltos paripa masszázsolaj, ahogy a neve is sugallja, erősítő és biztonságot adó növényi olajok elegyét tartalmazza. A népi megfigyelések szerint a benne lévő illóolajok és növényi kivonatok erősítően hatnak az emberi szervezetre, növelik annak ellenálló képességét. A masszázsolajban szereplő brazíliai eukaliptusz, mandarin, édesnarancs, levendula és mirha illóolajok idegrendszeri kiegyensúlyozó, nyugtató hatásuk révén segítenek az esti lecsendesedésben, a rózsafa és a citromos eukaliptusz kiválóan segít a légutak tisztán tartásában. Az esti rutin részeként a Táltos paripa masszázsolajjal végzett masszázzsal ki tudsz alakítani egy olyan rituálét, amely ismerőssége okán segít a megnyugvásban, könnyebb elalvást biztosít.

Mesélő Hold illóolajkeverék (10 ml) Nyugtató, elalvást elősegítő illóolajkeverék. Az illóolajkeveréket az esti rutin részeként gyermeked megnyugtatására javasoljuk. A természetes összetevők révén gyöngéden nyugtat és segíti az elalvást. Az illóolajkeverékben szereplő orvosi levendula és kamilla illóolajok megnyugtatják, harmonizálják az idegrendszert, a mandarin illóolaj görcsoldó hatásával segíti az ellazulást, az édesnarancs illóolaj jókedvre hangolja a lelket.

Bébelle balzsam (50ml) Nyákoldó, köptető hatású mellkas balzsam. Ez a balzsam természetes összetevőinek köszönhetően nyugtató hatású, és könnyíti a légzést, oldja a nyákot. Népi megfigyelések alapján a benne lévő illóolajok és növényi kivonatok jótékonyan hatnak a náthás és köhögéses időszakban, segítik a légutak tisztulását. A Bébelle balzsamban lévő rózsafa, hofa, citromos eukaliptusz illóolajok nyákoldó hatásánál fogva segítik a hurutos betegségek gyógyulását, az orvosi levendula, a majoránna, a bazsalikom illóolajok nyugtató, görcsoldó hatásuknál fogva enyhítik a görcsös köhögést. A balzsamban található fekete bodza kivonat szintén köhögéscsillapító hatású. Újszülött kortól használható.100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


A csomag tartalma Leo varázsolaja (30ml) Naponta egyszer 6-6 cseppet kenj a mellkas és a hát területére reggelenként, vagy mielőtt bölcsődébe, óvodába indultok, és gyöngéd mozdulatokkal masszírozd be a gyermek bőrébe. Ezt ismételd 5 napon át, majd hétvégére hagyj 2 nap szünetet. A Leo varázsolaj alkalmazását kiegészítheted azzal, ha masszírozás közben elhangoznak pozitív megerősítések a gyermek felé, így ő össze fogja kötni az illatot a pozitív gondolatokkal. (pl. Bátor vagy, Mindenre képes vagy, nyugodt vagy, Szeretünk téged, Szabad vagy, Kreatív vagy...) Alkossátok meg a saját napindító rituálétokat olyan megerősítő mondatokkal, melyek a te gyermekedről, a ti családotokról szólnak. Ez segíthet a közösségbe beilleszkedni, nyugalmasabban indítani a napot, építi a gyermeked önbizalmát és a kapcsolatotokat. Táltos paripa masszázsolaj (100 ml) Fürdés után gyöngéd mozdulatokkal masszírozd meg a gyermek egész testét, ha erre nyitott a gyermeked. Ha csak kevesebb időtök van, a hátát és a mellkasát masszírozd át finoman. A lényeg, hogy a masszázs mindig nyugodt körülmények között történjen. A masszázsolaj mennyisége igazodjon gyermeked méreteihez és a masszírozott testfelület nagyságához. Mesélő Hold illóolajkeverék (10 ml) Lefekvés előtt 20 perccel, a szoba méretétől függően 3-7 cseppet tegyél a vízzel telt illóolaj párologtatóba vagy diffúzorba. A mécseses párologtatót soha ne hagyd felügyelet nélkül! Bébelle balzsam (50ml) Mogyorónyi mennyiséget oszlass el a mellkas és a hát felső szakaszán, naponta 2-3 alkalommal. Minél nagyobb a gyermek, és így a bekent testfelület, a használt mennyiség úgy nőhet. Éjszaka mindenképpen kend be a gyermek mellkasát és hátát, hogy a balzsam az éjszaka nyugalmában még jobban kifejthesse nyugtató, görcsoldó, nyákoldó hatását. Újszülött kortól használható.
ELLENJAVALLAT: A Leo varázsolaj használata görcsös köhögésre való hajlam, asztma esetén nem ajánlott. A Leo varázsolajat fél éves kor után használd. FIGYELMEZTETÉS: A Bébelle balzsam és a Táltos paripa masszázsolaj fényérzékenyítő komponenst tartalmaz. Bedörzsölés után az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában. Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható! KÜLÖN FIGYELMEZTETÉS GYERMEKEKNEK, VÁRANDÓSOKNAK, SZOPTATÓS ANYÁKNAK: Kérjük, hogy a csomag egyes összetevőinél győződj meg arról, hogy azt hogyan használhatod gyermekednél, vagy saját magadnál.