Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Gyerekkártya csomag

Gyerekkártya csomag

Csomag gyermekünk testi és lelki egyensúlyáért

Nincs értékelés
18 390 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Vélemények

Ebben a csomagban összetettük mindazt, ami hozzájárul gyermekünk testi-lelki egészségéhez, stabilitásához. A fizikai immunitás és a lelki stabilitás kiemelkedő jelentőséggel bír az egészség szempontjából, éppen ezért a Leo varázsolaja és Zágoni Bettina Gyerekkártyái hatékony eszközök a testi és lelki stabilitás megőrzésben. Ráadásul a csomagban 10% kedvezménnyel lehet a Tiéd a Leo varázsolaja, valamint ajándékként egy színezhető tolltartó is a csomag része. A csomag tartalma: Leo varázsolaja (30ml) Immunerősítő olajkeverék gyerekeknek. A Leo varázsolajban lévő illóolajok nyugalmat és biztonságot ajándékoznak gyermekednek. A népi megfigyelések szerint a benne lévő illóolajok és növényi olajok erősítően hatnak az emberi szervezetre, növelik annak ellenálló képességét. A Leo varázsolajban szereplő eukaliptusz radiata, a rózsafa, a tömjén, a kanadai csapfenyő illóolajok erősítik az immunrendszert, fertőtlenítő és nyákoldó hatásuk van, így óvják gyermekedet a fertőző légúti betegségektől. A brazíliai eukaliptusz, a babér, a bergamott illóolajoknak önbizalomerősítő, nyugtató, idegrendszert harmonizáló hatásuk által könnyedebb a gyermekednek a közösségben megtalálni a saját helyét, olyannak lenni, amilyen ő valójában, a mirha és a tömjén illóolajok pedig védelmet jelentenek a gyermeked számára. Gyerekkártyák (1 szett) A kártyacsomagban olyan megerősítések és gondolatok kapnak teret, melyeket bárcsak mindannyian gyerekkorunktól hallottuk volna a hozzánk közelálló, életünket formáló személyektől. A pozitív megerősítések használata nagy erőt, hitet és bizalmat ad nekünk egész életünkre vonatkozóan. Megértjük, hogy képesek vagyunk bármilyen élethelyzetben helytállni és megtalálni magunkban az erőforrásainkat. Bízunk benne, hogy ez a kártyacsomag eszközt nyújt nekünk, szülőknek gyermekeinket önelfogadásra és önszeretetre tanítani, és minket felnőtteket is segít a bennünk élő gyermek gyógyításában. Szeretettel és az emberiségbe vetett végtelen hittel készült. A kártyákat 4 éves kortól bátran használhatjuk!100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


A csomag tartalma: Leo varázsolaja (30ml) Naponta egyszer 6-6 cseppet kenj a mellkas és a hát területére reggelenként, vagy mielőtt bölcsődébe, óvodába indultok, és gyöngéd mozdulatokkal masszírozd be a gyermek bőrébe. Ezt ismételd 5 napon át, majd hétvégére hagyj 2 nap szünetet. A Leo varázsolaj alkalmazását kiegészítheted azzal, ha masszírozás közben elhangoznak pozitív megerősítések a gyermek felé, így ő össze fogja kötni az illatot a pozitív gondolatokkal. (pl. Bátor vagy, Mindenre képes vagy, nyugodt vagy, Szeretünk téged, Szabad vagy, Kreatív vagy...) Alkossátok meg a saját napindító rituálétokat olyan megerősítő mondatokkal, melyek a te gyermekedről, a ti családotokról szólnak. Ez segíthet a közösségbe beilleszkedni, nyugalmasabban indítani a napot, építi a gyermeked önbizalmát és a kapcsolatotokat. Gyerekkártyák (1 szett) A kártyacsomagban található útmutató támogat minket, szülőket a kártya használatában gyermekünk életkorának megfelelően. Szeretettel és az emberiségbe vetett végtelen hittel készült. A kártyákat 4 éves kortól bátran használhatjuk!

ELLENJAVALLAT: A Leo varázsolaj használata görcsös köhögésre való hajlam, asztma esetén nem ajánlott. A Leo varázsolajat fél éves kor után használd. FIGYELMEZTETÉS: Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható!