Barion Pixel

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 20 000 Ft felett!

Áldott Ünnepeket ajándékcsomag
Ünnepi párologtatós illóolajkeverékek
Termékleírás

Részletek

Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik szeretnék gyönyörű meleg illatban burkolni a saját és szeretteik otthonukat a téli zimankó és az ünnep idején. Teremtsd áldott hangulatot!

CSOMAG TARTALMA

Boldog Karácsony illóolajkeverék (30 ml)

Ezt az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik szeretnék gyönyörű meleg illatba burkolni az otthonukat a téli zimankó és az ünnep idején. Ehhez pedig gyönyörű energiát ad a pacsuli, ami a biztonság erejét ajándékozza, a narancs, mely az öröm érzését teremti meg a térben és a szegfűszeg, mely ráhangol a lassú és ráérős, hópelyhekkel igéző téli hosszú napokra és meghitt estékre.

Összetevők: Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Citrus Tangerina Peel Oil, Cinnamomum Cassia Oil, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Pogostemon Cablin Oil

Ellenjavallat: 3 éves kor alatt nem ajánlott

Zen illóolajkeverék (30 ml)

Stresszoldó, feszültség oldó, harmonizáló illóolajkeverék párologtatóba, diffúzorba vagy szaunázáshoz.
Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a környezetükben béke és harmónia legyen. A Zen illóolajkeverékben található narancs, mandarin és cédrus egyensúlya harmóniát ajándékoz a térnek.

Összetevők: Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Litsea Cubeba Fruit Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Citrus Reticulata Peel Oil

Ellenjavallat: Nincs. Gyerekszobában 6 hónapos kortól alkalmazható.

Édesnarancs héj illóolaj párologtatáshoz (Citrus sinensis ze.) (30 ml)

Az illóolajat azoknak ajánljuk, akik szeretnék, ha az otthonukban a mediterrán illatok jelennének meg. A népi hagyományok szerint nyugtató és hangulatjavító hatású.

Párologtatásra szánt illóolaj.

Ellenjavallat: Nincs

ALKALMAZÁSUK

Cseppents 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!

Természetes összetevőik miatt a termékek illata és színe enyhén változhat. A keverékek opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.

 

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...